Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky Buderus na veletrhu Aqua-therm Praha 2016

Důkazem důrazu na nejmodernější technologie a vysokou kvalitu je i nová inovativní řada kondenzačních kotlů GB192i, kterou značka Buderus představí příští rok na mezinárodním veletrhu Aqua-therm v Praze.

Již od roku 1993 nabízí Buderus na českém trhu energeticky úsporná řešení vytápění s vysokou technickou kompetencí, kompletní nabídkou služeb a inovativními produkty.

V roce 2015 přistoupila značka Buderus k několika zásadním změnám zejména na poli logistiky a služeb pro zákazníky. Ve snaze přiblížit se zákazníkům bylo v průběhu roku otevřeno celkem 13 výdejních míst po celé České republice. Do konce roku je také naplánováno spuštění nového elektronického systému pro rychlé a snadné vyřizování objednávek.

Značka Buderus potvrzuje silné postavení na trhu a nabídku služeb směrem k zákazníkům neustále rozšiřuje. „Specializujeme se na projektový obchod, což znamená, že zákazníkům nabízíme kompletní servis služeb od projektu po realizaci, technickou podporu při přípravě nabídek i kompetentní servisní služby zabezpečující spolehlivý provoz instalací“, říká Ing. Milada Srpová, vedoucí divize Buderus. „Díky širokému portfoliu výrobků pro vytápění a ohřev vody jsme schopni nabídnout řešení nejen pro rodinné a bytové domy, ale i pro školy, nemocnice, multifunkční zařízení, administrativní budovy a řadu dalších objektů“, dodává.

Důkazem důrazu na nejmodernější technologie a vysokou kvalitu je i nová inovativní řada kondenzačních kotlů GB192i, kterou značka Buderus představí příští rok na mezinárodním veletrhu Aqua-therm v Praze. Elegantní design kotle s čelním panelem z tvrzeného titanového skla podtrhuje dotykový displej pro intuitivní ovládání. Instalatéři ocení především jednoduchý přístup k jednotlivým komponentům kotle.

Kromě nových kondenzačních kotlů bude v průběhu příštího roku uvedena na český trh i regulace Logamatic 5000 pro snadnou obsluhu středních a velkých otopných systémů.


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama