Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Unikátní rekuperační jednotka FUTURA

Společnost Jablotron Living Technology tento rok rozšířila řady skupiny firem soustředěných pod křídla JABLOTRON Group, patřící severočeskému podnikateli a mecenáši Daliboru Dědkovi.

A v prosinci tohoto roku představuje jedinečnou rekuperační jednotku Futura, která svými vlastnostmi nastavuje nejvyšší laťku standardu v oboru rekuperačních jednotek.

Futura pracuje na entalpickém principu, který nabízí nespočet výhod oproti tzv. klasickým senzibilním výměníkům. Zařízení s revolučním řešením systému rekuperace umožňuje v interiéru řízeně udržovat optimální vlhkost. Dokáže zůstat v plné funkčnosti bez nutnosti předehřevu i při mínusových teplotách. To vše s minimální spotřebou energie!

Futura s entalpickým výměníkem spotřebuje v období, kdy je u jiných zařízení nutný předehřev, přibližně o celých 87 % energie méně v porovnání s nejkvalitnějším německým konkurenčním produktem.

Jedinečná rekuperační jednotka Futura, u níž nyní probíhá testování a ověřování technických parametrů, se stane produktem certifikovaným pro použití v pasivní výstavbě a bude splňovat všechna kritéria požadovaná směrnicí Ecodesign i pro rok 2018. Jde o precizně propracovaný a kvalitní český výrobek s kompletní obchodní a servisní podporou společnosti Jablotron.

Více o Futuře se můžete dozvědět na www.jablotronlt.com


JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 
Reklama