Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Už jste slyšeli o našem spravedlivém systému Maddeo?

Systém Maddeo pro bytové domy je spolehlivý a osvědčený systém měření spotřeby vody a tepla. Pro měření spotřeby tepla systém Maddeo používá teplotní senzory, které se instalují do bytů.

Položka za dodávku tepla je nejvýznamnější roční částkou, kterou platí Váš objekt. Monitorovací systém Maddeo - měření tepla ONLINE Vám umožní snížit náklady na dodávku tepla a vody až o desítky procent. Maddeo umožňuje dálkový odečet vodoměrů v bytech s rozšířením na odečet měřičů tepla. Odečty vodoměrů a měřičů tepla jsou realizovány přes internet a to nepřetržitě, a tím umožňují trvalý dohled nad stavem jednotlivých vodoměrů a měřičů tepla a vaší spotřebou. Podívejte se na video, které Vám o systému Maddeo poví více.

Je důležité ještě poznamenat, že tato metoda neřeší, kolik tepla bylo předáno radiátory do místnosti (jako je tomu u poměrových indikátorů RTN), ale metoda měří teplo, které zůstalo v bytě. A pouze za toto teplo spotřebitel platí. Výsledkem je, že když např. soused získá teplo prostupem skrz zeď (čemuž nelze zabránit) – tak si ho zaplatí! A to je přece spravedlivé. Odečty teplotních senzorů jsou prováděny několikrát denně online přes internet. Proto jsou případné poruchy zjištěny okamžitě a je sjednána okamžitá náprava.


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama