Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kavárna Slavia, není to jen o geniu loci

Kavárnu Slavia není potřeba nijak zvlášť představovat, stejně tak jako topenářskou techniku značky Buderus. Spojení dvou pro mnohé na první pohled neslučitelných značek připívá již více jak pět let k ničím nerušenému příjemnému prostředí oblíbeného místa setkávání obyvatel a návštěvníků Prahy.

Dnes již legendární kavárna Slavia dosáhla neobyčejné proslulosti díky slavným osobnostem, které ji navštěvovaly a stále navštěvují. V této historické budově na Smetanově nábřeží je zdrojem tepla pro vytápění a ohřev teplé vody kaskáda stacionárních kondenzačních kotlů Logano plus GB312 o celkovém výkonu 1 120 kW. Budova se nachází v centru Prahy v těsné blízkosti Národního divadla, proto bylo nutné splnit přísné požadavky týkající se emisí škodlivin a hluku. Ohřev teplé vody zajišťují 3 nepřímotopné zásobníky, každý o objemu 500 l.


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama