Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Moderní vytápění poradí s úsporami energií

Ve dnech 4. až 7. února 2016 se na Výstavišti Praha Holešovice uskuteční 11. ročník veletrhu vytápění, krbů, kamen a obnovitelných energií, kde se návštěvníci seznámí s nejnovějšími technologiemi.

Veletrh Moderní vytápění je určen všem návštěvníkům, kteří řeší snižování energetické náročnosti svých domů, a také odborníkům, kteří mají zájem o nejnovější technologie v oblasti vytápění, větrání, úspor energií a efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie.

V jednom okamžiku a na jednom místě získáte osobní kontakty na kvalitní výrobce a dodavatele topenářské a tepelné techniky. Současně obdržíte spoustu informací od odborníků o kondenzačních kotlech, rekuperaci, biomase, o tepelných čerpadlech, o využití solárních panelů a o tom jaké trendy dnes vládnou designu krbů a kamen. Dozvíte se, jak se změnila pravidla pro prodej a výrobu tepelných čerpadel, která ukládá povinnost označovat spotřebiče určené pro vytápění a ohřev vody energetickými štítky.

Opět budou probíhat přednášky na aktuální témata, jako jsou podmínky v programu Nová zelená úsporám nebo velice žhavé téma Kotlíková dotace. Návštěvníci zde mohou konzultovat výběr vhodného zdroje vytápění a odborná sdružení jim pomohou s návrhem vytápění pro rekonstruované, nízkoenergetické či pasivní domy.

Veletrh moderní vytápění, zdroj: www.modernivytapeni.cz
Veletrh moderní vytápění, zdroj: www.modernivytapeni.cz

Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama