Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zájem vystavovatelů o letošní FOR THERM je už nyní značný

Efektivní a ekologické vytápění nebude v příštích letech vycházet jen ze spořivosti nebo ekologického myšlení lidí, ale také z legislativních požadavků. Ten, kdo nebude topit ekologicky a ekonomicky, bude sankcionován.

Vzhledem k tomu, že stát podporuje, a díky evropským fondům dál podporovat bude, výměnu zdroje tepla, očekávají v letošním roce organizátoři veletrhu FOR THERM velký zájem o výstavní plochy.

Sedmý ročník veletrhu FOR THERM nabídne vedle desítek vystavovatelů opět zajímavý doprovodný program. FOR THERM podpoří například internetový stavební portál TZB-info celodenním blokem přednášek.

FOR THERM se uskuteční v rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.–24. září 2016 spolu se souběžně probíhajícími veletrhy FOR STAV, FOR WOOD a BAZÉNY & SPA.

Federace evropských asociací TZB – REHVA udělila veletrhu odbornou záštitu.

Na veletrhu vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky se v loňském roce představilo celkem 140 vystavovatelů. Návštěvníci si mohli ve výstavních halách prohlédnout tepelná čerpadla, kondenzační kotle, elektro kotle, kotle na tuhá paliva nebo na biomasu. Velký zájem byl také o rekuperační a klimatizační jednotky. Největší zájem byl mezi návštěvníky o krby a kamna.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama