Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičkový systém vytápění Danfoss Link™ WiFi & App

Inteligentní funkce, značná úspora energie a intuitivní ovládání prostřednictvím nové aplikace Danfoss Link™ App je jen několik nejdůležitějších rysů.

V rámci systému Danfoss Link byl každý jednotlivý prvek, od regulace podlahového vytápění po programovatelné termostatické hlavice, přizpůsoben tak, aby fungoval jako jednolitý systém.

Instalace a uvedení řídicí jednotky Danfoss Link™ CC do provozu je mimořádně jednoduché, stejně tak i nastavení Wi-Fi a aplikace do telefonu uživatele.

Řídicí jednotka Danfoss Link™ CC může ovládat radiátorové termostatické hlavice living connect®, podlahové vytápění (elektrické i teplovodní), spínací relé pro elektrické spotřebiče. A s pomocí aplikace Danfoss Link™ App můžete ovládat vytápění domácnosti odkudkoli.



DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama