Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KORADO představí novinky na veletrhu AQUA-THERM

Ve dnech 1. - 4. 3. 2016 proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA 21. ročník mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM. Jedním z hlavních vystavovatelů bude také společnost KORADO, jejíž expozici č. 427 uvidíte v hale 4.

Návštěvníkům budou prezentovány především novinky a inovace v sortimentu - například univerzální otopné deskové těleso RADIK VKM8, které umožňuje připojení až patnácti různými způsoby. Součástí je samostatná čelní krycí deska, kterou je možné opatřit i vlastním potiskem a udělat z něj originální doplněk pro váš interiér.

Přední český výrobce radiátorů má ve svém portfoliu také lokální větrací jednotku s rekuperací, která splňuje požadavky na získání dotace Nová zelená úsporám a bude na veletrhu prezentována. Jednotka KORASMART 1 400 zaujme energeticky úsporným řízeným větráním umožňujícím nastavit maximální požadovanou vlhkost a teplotu vzduchu. Její rekuperační schopnost dosahuje účinnosti až 73 %. Další řadou splňující požadavky dotačního programu na podporu výměny starých kotlů jsou nejen tělesa RADIK, ale i další produkty otopných těles od společnosti KORADO.

„Cílem dotačních programů, zejména pak tzv. kotlíkových dotací, je přispět ke zlepšení ovzduší a modernějším způsobem vytápění snížit i energetickou náročnost rodinných domů,“ uvedla Kateřina Knihová.

Společnost zde uvede i další poslední inovace v oblasti designových a koupelnových těles a v neposlední řadě i nejnižší podlahový konvektor s ventilátorem z řady Koraflex.

Návštěvníkům budou k dispozici i odborníci, kteří rádi poradí s danou problematikou. Více informací na www.korado.cz.



KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama