Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zkušební provoz nové výrobní linky zahájen!

Společnost Fenix Trading s radostí oznamuje, že od počátku roku je v provozu nová technologie na výrobu sálavých panelů ECOSUN. Moderní výrobní prostory jsou na ploše 1500 m².

Modernizace výroby sálavých panelů ECOSUN, které představují nejrychleji rostoucí prodejní artikl z naší nabídky, byla zahájena v dubnu 2014. První etapa této největší jednorázové investice zahrnovala stavbu nové výrobní haly a rekonstrukci staršího objektu. Součástí rekonstrukce bylo vytvoření zkušebny výrobků s klimatickou komorou, nezbytnou k procesu neustálého zlepšování účinnosti našich výrobků a vývoji nových produktů.

Neustálý růst poptávky z celého světa po topných panelech, díky jejich vysoké kvalitě a univerzálnosti, nás donutil zřídit vlastní moderní provoz kovovýroby. Vlastní kovovýrobu dílců pro výrobu sálavých panelů jsme zahájili v srpnu 2015.

Prakticky souběžně s instalací výrobního zařízení kovovýroby jsme v nové výrobní hale začali stavět robotizovanou automatickou lakovací linku s unikátní technologií pískování (nyní ve zkušebním provozu) a automatizovanou montážní linku. Lakovací linka je osazena dvěma manipulačními roboty japonského výrobce Nachi a jedním lakovacím robotem Schäubli švýcarské produkce. Vzhledem ke změně technologie lakování, používání práškových barev, dojte ke změně bílé barvy sálavých panelů – nově dle vzorkovníku RAL 9016.



FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama