Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dílynakotle představí své NOVINKY na AQUTHERMU 2016

Dílynakotle dodává náhradní díly na plynové kotle, průtokové ohřívače a kotle na tuhá paliva. Navštivte nás na veletrhu Aquatherm 2016 v období od 1-4. března.

Společnost DÍLYNAKOTLE s.r.o. si Vás tímto dovoluje pozvat na návštěvu výstavní expozice č. 342 v hale 3. Naše společnost se již 3 roky zabývá prodejem náhradních dílů pro plynové kotle významných domácích a zahraničních značek jako např. DAKON, PROTHERM, JUNKERS, VAILLANT,IMMERGAS, BAXI a mnoho dalších.

Na výstavě budeme prezentovat nově zavedené komponenty do naší nabídky např. hydraulické systémy, bojlery a akumulační nádrže, termostaty Honeywell, odkalovací filtry CALEFFI a plynové kotle.

Za Vaši návštěvu Vás odměníme! Každý den losujeme výherce, který odpoví na otázku u našich krásných hostesek. Vyhrát může každý z Vás láhev 1l JACK DANIELS + mikinu Dílynakotle, tak neváhejte a přijďte.


Dílynakotle s.r.o.
logo Dílynakotle s.r.o.

Internetový obchod s kompletní nabídkou náhradních dílů na plynové kotle, bojlery, elektrokotle, kotle na tuhá paliva a ohřívače na vodu TUV. Značek Dakon, Protherm, Dražice, Hermann, Honeywell, Viadrus, Junkers, Vaillant, Baxi a spoustu dalších náhradních ...

 
 
Reklama