Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jsou koupelnové radiátory fenoménem moderního bydlení?

Na tuto otázku je jistě snadná odpověď, zejména ji lze očekávat od uživatelů moderních koupelen. Co všechno předchází tomuto fenoménu znají výrobci radiátorů a další účastníci z oboru TZB a designu.

Jednou ze společností, která se tímto velice atraktivním produktem zabývá, je společnost ELVL, která v průběhu vývoje získala velice významný patent na výrobu a technologii plnění samostatných elektrických koupelnových radiátorů. Přínosem patentovaného řešení je zvýšení kvality a životnosti výrobku a také zlepšení užitných vlastností, které ocení především zákazník.

Co předcházelo a bylo důvodem inovačního úsilí společnosti?

Příchod koupelnových radiátorů na komerční scénu provázela a provází značná invence odborné i laické veřejnosti, která vnáší do produktu široké možnosti pro samotné realizace v interiérech. V koupelnách je již samozřejmostí osazení speciálního koupelnového radiátoru, tzv. žebříku, který uživatelům umožňuje kromě vytápění prostoru i odkládání a sušení ručníků. Aby radiátor plnil tento účel po celý rok, vyžaduje si jeho provozování kombinovaný způsob vytápění, kterým obvykle bývá zdroj ústředního topení v kombinaci se zdrojem elektrickým. Tam, kde nelze využít teplovodní soustavu ústředního vytápění, se instalují samostatné elektrické koupelnové radiátory s pevným nebo oddělitelným připojením k elektrické síti včetně regulace vytápění a sušení.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama