Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Radik VKM8 – oceníte univerzálnost

Přestože trh nabízí mnoho řešení otopných systémů, deskové radiátory zůstávají i nadále oblíbenou klasikou. I zde však jde technologický vývoj dopředu a výsledkem je nový model otopného tělesa Radik VKM8.


Osm připojovacích otvorů a originální konstrukční řešení umožňuje až 15 různých variant připojení na otopnou soustavu.

Možnost volby

Otopná tělesa Radik VKM8 snižují riziko nákupu tělesa s nevhodným napojením na otopnou soustavu, přináší maximální univerzálnost, zároveň však nabízí i volbu v designu. Provedení PLAN je designová varianta s hladkou čelní deskou, provedení LINE zase s jemnými vodorovnými prolisy. Pokud jste zastáncem klasického tvarování, ani ten v nabídce nechybí. Navíc si můžete zvolit barevné provedení otopného tělesa ze vzorníku barev RAL a nově i ve výšce 700 mm.

Otopná tělesa z řady Radik VKM8 lze pořídit v šesti výškách od 30 do 90 cm, dvanácti délkách od 50 do 200 cm a hloubkách od 6,5 do 15,7 cm. Tělesa lze využít pro dvoutrubkovou i jednotrubkovou otopnou soustavu.

Více informací k jednotlivým možnostem naleznete na www.korado.cz


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama