Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Myslíme na bezpečnost

Bezpečí dětí je naší prioritou. Nové radiátory Radik Maternelle splňují nejpřísnější evropské směrnice pro bezpečnost.


„Díky unikátnímu řešení, kdy přední deska není naplněná vodou, je dosaženo nízké povrchové teploty tělesa. V běžných provozních podmínkách je tak teplota desky nižší než 60°C,“ vysvětluje Kateřina Knihová ze společnosti Korado.

Školky a jesle již nebudou muset pořizovat nákladné kryty či zábrany na radiátory, neboť nehrozí riziko popálení ani pro citlivé dětské ručičky a zaoblené rohy a hrany zase eliminují úrazy. Široký sortiment nabízeného uchycení navíc umožňuje zvolit takové řešení, které zabraňuje náhodnému či záměrnému vysazení či posunutí tělesa.

Povrchová úprava otopných těles Radik MATERNELLE zaručuje hygienickou nezávadnost. Je odolná proti mechanickému poškrábání a korozi. Koncepčně vycházejí z provedení Ventil Kompakt a umožňují pravé spodní či levé spodní připojení na otopnou soustavu. Navíc si můžete zvolit barevné provedení otopného tělesa ze vzorníku barev RAL a nově i výšku 700 mm.

Otopná tělesa z řady Radik MATERNELLE lze pořídit ve výškách v rozmezí 30 až 90 cm, a délkách od 60 do 300 cm.

Více informací naleznete na www.korado.cz


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama