Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představení kotlů FRÖLING společně s firmou AGROCAR

V rámci plánované akce „Dny otevřených dveří“ našeho partnera společnosti AGROCAR proběhne představení kotlů na biomasu značky FRÖLING. Akce proběhne ve Frenštátě pod Radhoštěm ve dnech 16.-19.6.2016

Srdečně Vás zveme na akci „Dny otevřených dveří“ našeho partnera společnosti AGROCAR. Ve spolupráci s našim partnerem budou na této akci představeny kotle na biomasu značky FRÖLING.

V nově zrekonstruovaném objektu firmy AGROCAR je instalován automatický kotel na štěpku firmy FRÖLING s označením T4. Jde o plně automatický kotel pro spalování dřevní štěpky, pelet, pilin, hoblin a ostatního truhlářského odpadu. Součásti objektu je také venkovní sklad štěpky s automatickým podavačem paliva přímo do kotle, který si je možné na výše uvedené akci prohlédnout.

Na místě bude k vidění automatický kotel na pelety PE1 Pellet, kombinovaný kotel na kusové dřevo a pelety SP DUAL compact a také ukázka drtičů a štěpkovačů dřeva.
Pokud jste získali „Kotlíkové dotace“ a rozhodujete se jaký kotel vybrat, tak se u nás zastavte a získejte podrobnější informace o daném kotli, který Vás zajímá.

Firma FRÖLING je rakouský výrobce kotlů na biomasu s více jak 50letou tradicí. Zajišťujeme veškerou montáž, zprovoznění a servis. Zajistíme Vám kotelnu na klíč. V případě nedostatku prostoru Vám umíme nabídnout kontejnerovou kotelnu dle Vaších představ.

Firma AGROCAR je zaměřena na prodej, servis a poradenství v oboru zahradní, lesní a komunální techniky. Specializací jsou profesionální motorové stroje pro celoroční údržbu, ochranu a obnovu životního prostředí.

Akce "DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ" se budou konat od čtvrtku 16. do neděle 19. 6. 2016, vždy od 8.00 do 20.00 hod Pod Šenkem 2046, Frenštát pod Radhoštěm



S WHG s.r.o. - kotle Fröling pro ČR a SR
logo S WHG s.r.o. - kotle Fröling pro ČR a SR

Fröling = automatické kotle na biomasu pro spalování dřeva, pelet, štěpky a odpadu z truhlářské výroby (piliny, hobliny apod.). Veškeré kotle Fröling splňují emisní třídu 5. Kotelny na biomasu 5 až 5000 kW, mobilní kontejnerové provedení 5 až 2000 kW. Více ...

 
 
Reklama