Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projekt vytápění na míru ušetří peníze

Pokud přemýšlíte nad tím, jak zefektivnit vytápění vašeho domu, nechejte si od firmy Setop vypracovat individuální projekt vytápění pro vaši budovu!


Takto vám bude ihned jasné, které řešení bude pro váš dům i peněženku to nejoptimálnější a budete si tak moci v zimě užívat příjemně vyhřátý dům, aniž byste platili více, než musíte!

Co je potřeba pro vypracování projektu topení?

Projekt vytápění od firmy Setop je na míru navržený nejen v souladu s možnostmi vašeho domu, ale také je vypracován dle vámi stanoveného finančního rozpočtu. K vypracování projektu topení stačí zadat základní parametry o tepelně izolačních vlastnostech vaší budovy, poskytnout firmě Setop stavební projekt ve formátu DWG (AutoCAD) a do jednoho měsíce obdržíte vše potřebné! Při vypracování projektu topení je nutné provést výpočet tepelných ztrát domu, navrhnout velikost otopných těles a dimenze potrubí.

Proč si nechat vypracovat projekt topení u firmy Setop?

Pracovníci firmy Setop řešení vytápění s vámi vše proberou, propočítají vám návratnost investice a doporučí vám nejlepší řešení topení na míru. Zpracování projektu provede zkušený projektant TZB za pomoci kvalitního software. Projektant nad vším dozoruje a uvádí do provozu. Firma Setop navíc zajišťuje kompletní realizaci projektu včetně dodávky těch nejkvalitnějších plynových kondenzačních kotlů, podlahového topení apod. Nechejte si od firmy Setop vypracovat projekt topení a připravte se na zimu již nyní!


SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 
Reklama