Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skleněné radiátory CRYSTAL – výrazný doplněk do detailu laděných interiérů

Bezpečnostní tvrzené sklo, neotřelé tvary a zajímavé barvy. Nabízíme vám netradiční použití skla jako interiérového doplňku, které váš domov nejen prohřeje, ale zároveň mu dodá nádech extravagance.



Pro naše radiátory vybíráme pouze vysoce kvalitní tvrzená, kalená a hlavně bezpečnostní skla.

Přesto, že se jedná o zcela jedinečné topné těleso, lze ho zapojit do topné soustavy, kterou máte doma. V předsíni i koupelně jistě oceníte i podsvícení radiátoru, jehož barvu si samozřejmě můžete vybrat. Také je možné doplnit tento model o madla.

Dodáváme jej ve standardních rozměrech 1810/620mm. Nabízíme 3 barevné varianty: Sun, Cool Ice a White Shine.

Mezi skleněné radiátory patří i vertikální radiátory Crystal a Crystal Round. Tato otopná tělesa dodáváme s madlem, které můžete využít i na odkládání ručníků. Samotný radiátor je ukrytý za sklem a svrchu je chráněn mřížkou. Tyto typy radiátorů jsou určeny k zapojení do otopné soustavy. V naší nabídce najdete tři velikosti s různými výkony.

Radiátory Crystal Line a Crystal Line Round nabízíme v horizontálním provedení a v moderních barevných provedeních. Díky tomu jsou ideálním doplňkem moderních interiérů. Jistě oceníte nejen čtyři různé šířky, ale i širokou škálu výkonů.

 
 
Reklama