Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ke každému kondenzačnímu plynovému kotli ENBRA CD získáte zdarma hlavici odkouření

Společnost ENBRA připravila pro své zákazníky výhodnou akci. Každý zákazník, který si do konce listopadu 2016 zakoupí některý z kondenzačních plynových kotlů ENBRA CD, obdrží zdarma hlavici odkouření pro připojení kotle ke komínu dle vlastní volby.



Zákazník může vybrat ze tří variant hlavice podle svých požadavků a instalačních dispozic kotle.

Řada kondenzačních plynových kotlů ENBRA CD je určena jak pro domácnosti, tak i pro velké objekty. Zákazníci si mohou vybrat z výkonových variant 24, 28, 34 a 50 kW. Výkon kotle je přitom možné modulovat v nadstandardním poměru 1:9. K dispozici jsou varianty pro připojení k externímu zásobníku, pro průtokový ohřev a také kotle s integrovaným zásobníkem na teplou vodu. A to jak ve stacionárním, tak i v závěsném provedení. „Velkou výhodou kotlů ENBRA CD je patentovaný celonerezový výměník vyrobený z jednoho kusu trubky o průměru 28 mm a tloušťkou stěny 0,8 mm. Díky tomu mají kotle velmi dlouhou životnost a jen minimální nároky na údržbu,“ uvedl Karel Vlach generální ředitel společnosti ENBRA, která se zabývá prodejem, instalací a servisem otopné techniky.

Samozřejmostí je možnost napojení kotle na nadřazenou regulaci v systémech takzvaných chytrých domácností. K dispozici je rozhraní OpenTherm a ovládání 0-10V. Kotle také už ve standardním provedení umožňují ekvitermní regulaci vytápění na základě venkovní teploty. Výhodou je rovněž extrémně tichý provoz a velmi malé rozměry – kotel je možné bez problémů nainstalovat v obytných částech domu či bytu.

Bonus v podobě jedné ze tří variant hlavice odkouření mohou využít všichni zákazníci, kteří si koupí některý z kotlů řady ENBRA CD. Akce začíná 1. 8. 2016 a končí 30. 11. 2016.




ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...

 
 
Reklama