Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Deskové výměníky tepla Sondex se vyznačují vysokou kvalitou a širokou nabídkou desek

Sondex se zabývá vývojem, výrobou a prodejem deskových výměníků tepla pro dálkové vytápění, námořní průmysl a v neposlední řadě pro trh potravinářský a mlékárenský.

Postupem času se společnost Sondex rychle rozrostla a dnes je jedním z předních výrobců deskových výměníků tepla na světě.

Portfolio společnosti Sondex zahrnuje výměníky pájené a svařované, rozebíratelné, polosvařované, celosvařované, spirálové, včetně jednotek pro různé účely (například jednotky pro dálkové vytápění). Kromě výše uvedeného společnost Sondex vyrábí zařízení pro úpravu mořské vody na pitnou a čerpadla.

Deskové výměníky tepla Sondex se vyznačují vysokou kvalitou a širokou nabídkou desek, což umožňuje najít optimální řešení pro jakékoli zadání.Výrobky Sondex jsou vyráběny v našich vlastních výrobních závodech a montážních dílnách – v blízkosti našich zákazníků tak, abychom minimalizovali dodací dobu. Produkty Sondex splňují mezinárodní standardy, jako je například AHRI, EHEDG, ASME, ISO atd., a dále všechny certifikáty pro námořní aplikace.


 
 
Reklama