Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové katalogy a novinky designových radiátorů Zehnder

V návaznosti na průzkum potřeb zákazníků byly vytvořeny 3 nové katalogy designových radiátorů Zehnder v novém firemním stylu: INDIVIDUÁLNÍ ŽIVOTNÍ STYL, HŘEJIVÉ TEPLO V KOUPELNĚ a KLASICKÝ I MODERNÍ STYL.



INDIVIDUÁLNÍ ŽIVOTNÍ STYL – kompletní obrazový katalog všech designových koupelnových a bytových radiátorů. HŘEJIVÉ TEPLO V KOUPELNĚ – katalog nejprodávanějších koupelnových radiátorů v základním a středním cenovém segmentu.

Obsahuje kapitolu pojednávající o potřebné kvalitě radiátorů do koupelny, doporučený postup a zásady návrhu vhodného radiátoru do koupelny a také Akci Colours free, v rámci které jsou do 31.3.2017 vybrané radiátory v 6 nej… barvách prodávány za cenu barvy bílé. Nechybí novinky – dvě zcela nové řady asymetrických radiátorů, s jejichž využitím se stane zavěšení a sušení ručníků radostí pro celou rodinu a radiátory Zehnder Kleo s jemným designem v provedení svislém (vhodným rovněž do předsíně, chodby nebo kuchyně) a vodorovném nad vanu nebo pod okno.

Poslední katalog upozorňuje na přednosti a možnosti využití designových bytových radiátorů Zehnder Charleston a Zehnder Roda, vhodných pro KLASICKÝ I MODERNÍ STYL. Obsahuje technické údaje a ceny vybraných modelů o výšce 60, 180 a 200 cm.

Všechny katalogy jsou k dispozici ke stažení na www.zehnder.cz. Rádi Vám zašleme tištěné katalogy, které si lze vyžádat na: info@zehnder.cz nebo M 731 414 443.


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama