Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dva komíny za cenu jednoho

Představujeme vám novinku světového specialisty na komínovou techniku, Schiedel KOMBIGAS. Jde o komínový systém, reagující na moderní trendy v topenářské technice a využívající všech dostupných technologií Schiedel.



Schiedel KOMBIGAS je speciálně konstruován pro odvod spalin od plynových spotřebičů, ale současně se dá využít i pro spotřebiče na pevná paliva a instalaci dalších vedení, např. k solární technice.

Schiedel KOMBIGAS tak přináší dva komíny za cenu jednoho!

Hlavní výhodou komínu KOMBIGAS je kombinace odvodu spalin od kondenzačního kotle i od spotřebiče na pevná paliva. Srdcem komína je plastová vložka pro odvod spalin od plynového spotřebiče a izostatická vložka pro odvod spalin od spotřebiče na pevná paliva, která má vynikající tepelněizolační vlastnosti. Je absolutně odolná proti vyhoření, odolává dobře změnám teplot a neabsorbuje vlhkost.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama