Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

3D CAD BIM knihovna CADENAS jako elektronický katalog produktů

Elektronický katalog produktů – založený na technologii eCATALOGsolutions – je volně ke stažení a tvoří základ nového zákaznického servisu především pro projektanty, architekty a konstruktéry.

Inženýři, projektanti a architekti na začátku procesu plánování stavby mají významný vliv na volbu konkrétního komínového systému. S elektronickým katalogem produktů, který se chová jako 3D BIM CAD knihovna, je tato práce mnohem jednodušší, neboť data jsou stále aktuální a přesná.

Od roku 2016 je jako první k dispozici dvouplášťový komínový systém ICS 25. Knihovna generuje nejužívanější 2D a 3D formáty souborů. Jazykové rozhraní portálu podporuje řadu jazyků včetně češtiny. Samozřejmě práce na knihovnách Schiedel kontinuálně pokračuje, postupně budou publikovány knihovny pro další nerezové i keramické systémy.


Jako přidanou hodnotu nabízí katalog pro inženýry, architekty a designéry využití funkce virtuální reality. Pomocí například „Cardboard viewru“ a chytrého telefonu si vytvoříte dokonalou prostorovou představu o konkrétním prvku. To posiluje představivost uživatelů a s výrobky Schiedel jsou proto snadněji seznámeni.

Elektronický katalog produktů je ke stažení na www.schiedel.cz.
Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama