Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Základní topenářské produkty pro profesionály

Přehled základních topenářských produktů naší společnosti, které musíte vyzkoušet. Překvapí vás kvalitou a různými prvky, které byste možná nečekali.

Znáte ten pocit, kdy musíte strávit mnoho času s vyřizováním reklamací, nalezením, výměnou a nákupem špatného dílu u vašeho dodavatele? Jistě to není oblíbená část vaší profese a ani dobrá vizitka vaší firmy u vašeho zákazníka. My to moc dobře víme, a proto na trh dodáváme pouze kvalitní produkty, které vás zaručeně překvapí.

Kvalita našich výrobků se osvědčila instalatérským firmám, výrobcům kotlů, solárních panelů a jiným firmám, technických i netechnických oborů.

Manometry, termomanometry, směšovací ventily, servopohony, čerpadlové skupiny, pojistné ventily, odvzdušňovací ventily, pojistné soupravy, termohlavice… To je jen malá část produktů, které vyrábíme a dodáváme pro vás.

Naše produkty poptávejte u svého dodavatele nebo na našich webových stránkách.


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama