Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čestná vstupenka na mezinárodní výstavu INFOTHERMA 2017

Přihlaste se k odběru e-mailového reportu TZB-info a zašleme vám dvě vstupenky zdarma na 24. ročník mezinárodní výstavy Infotherma.

Čestná vstupenka na veletrh Infotherma 2018

Mezinárodní výstava Infotherma 2017 se uskuteční ve dnech 23. - 26. ledna 2017 denně 9.00 - 18.00 hod na ostravském Výstavišti Černá louka. Výstava by se měla stát nejen přehlídkou domácích a zahraničních novinek, ale i diskuzí a námětů k vytápění, úsporám energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů.

E-mailový report:
Zpráva s e-mailovým zpravodajem je rozesílána bezplatně každé pondělí na e-mailové adresy zájemců, kteří si odběr přihlásili.

Zpravodaj obsahuje:

  • Úplný výčet článků, krátkých zpráv a dalších novinek publikovaných v uplynulém týdnu na portálu TZB-info
  • Přehled veletrhů, výstav a seminářů konaných v nejbližší době

Budeme se těšit na návštěvu našeho stánku pavilon NA2, stánek 260.

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU E-MAILOVÉHO REPORTU

Čestná vstupenka

Na výstavě Infotherma pro vás máme připravený podrobný doprovodný program na téma Chytrá řešení pro úspory energie v budovách. Koná se v úterý 24. ledna v kongresovém sále výstaviště Černá louka. Dozvíte se například, jak se žije v energeticky soběstačné kancelářské budově, jak zabránit požáru fotovoltaické elektrárny, jak prodat elektřinu z vlastní fotovoltaiky nebo jaká rizika představují chytré spotřebiče.

Vstupné je zdarma v rámci vstupenky na výstavu, podrobný program naleznete ZDE.

Zároveň jste zváni na slavnostní zahájení výstavy Infotherma 2017 v pondělí 23. ledna od 10 h v kongresovém sále výstaviště. Dozvíte se, jaké jsou nejoblíbenější vystavené výrobky čtenářů TZB-info a následně se můžete zapojit do zajímavé debaty s Evženem Tošenovským, poslancem Evropského parlamentu.


 
 
Reklama