Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skutečně profesionální pomocník projektantů - SW pro PC česky a zdarma

Precizně správný výpočet tepelných ztrát a dokonalý návrh sálavého vytápění společně s uživatelsky přívětivým ovládáním nabízí ojedinělý projekt s názvem KalorSoft. Nyní dostupné česky a zdarma.

KalorSoft zjednoduší Vaši práci při zachování dodržování norem, požadavků a dlouholetých zkušeností s tímto typem vytápění. Na konci tak dosáhnete optimálního výsledku ke spokojenosti klienta.

Inteligentní pomoc programu Vám bude nápomocna již během navrhování – KalorSoft Vám umí doporučit vhodné řešení tak, aby docházelo k co největším úsporám. Profesionální nástroj dokáže kromě návrhu vytvořit grafický a technický export včetně 3D zobrazení.

V případě potřeby pomoci je připravený tým odborníků s bohatými zkušenostmi s průmyslovým vytápěním, který dokáže poradit s přípravou projektů i s atypickými požadavky.

Jaké jsou hlavní výhody programu?
  • grafický a technický export
  • 3D zobrazení
  • plně česká lokalizace
  • česká podpora přímo v ČR
  • bezpečnost dat - nesdílíte je do internetu

Více informací získáte na sw@4heat.cz nebo na webu.


4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 
Reklama