Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborné školení na elektrické podlahové vytápění a topné systémy FENIX

Společnost FENIX pořádá ve vybraných termínech odborné školení pro montážní firmy, po jehož absolvování bude účastníkům vystaven certifikát.

Školení je pořádáno v Jeseníku, v sídle výrobní společnosti FENIX s.r.o
Školení je pořádáno v Jeseníku, v sídle výrobní společnosti FENIX s.r.o

Účelem je seznámit zájemce se základy instalace elektrických topných systémů FENIX, zejména pro topné folie ECOFILM a topné kabely ECOFLOOR a upozornit na nejčastější chyby v aplikacích. Získání tohoto certifikátu je jedním z předpokladů pro zařazení do seznamu montážních firem, zveřejněném na internetových stránkách společnosti FENIX.

Školení je pořádáno v Jeseníku, v sídle výrobní společnosti FENIX s.r.o. na adrese Jaroslava Ježka 1338/18a. Skládá se ze dvou částí – dopolední, obsahující základní informace o holdingu FENIX, představení portfolia nabízených výrobků a prohlídky výroby a z odpolední praktické části, při které si školené firmy vyzkouší instalaci a zapojení vybraných systémů elektrického vytápění.

Program:
9:00-9:30prezentace účastníků
9:30-11:30dopolední blok
11:30-12:00oběd
12:00-15:30odpolední blok

Kapacita školení je 16 osob, účast na školení je zpoplatněna částkou 800,- Kč bez DPH za osobu, v ceně jsou zahrnuty informační materiály, občerstvení a oběd.

Zájemci o školení zasílají přihlášky na e-mail adresu miroslav.petr@fenixgroup.cz. Do přihlášky se uvádí vybraný termín školení, fakturační adresa firmy a jména účastníků. Zaslané údaje budou následně použity i do vystaveného Certifikátu.

Nejbližší dostupné termíny:
  • 24. 5. 2017 (středa)
Přihlášku na školení naleznete v příloze zprávy.
FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama