Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koupelnové radiátory s elegantním regulátorem

Představujeme Vám elektrické topné těleso s regulátorem prostorové teploty a programem sušení EL.05 RC, které je určené k instalaci do trubkových koupelnových otopných těles. Čím je novinka zajímavá?

Firma ELVL se zabývá výrobou elektrických koupelnových radiátorů i problematikou kombinovaného vytápění již od svého založení v roce 1994. Dlouholeté zkušenosti využívá ve své vývojové, výrobní i obchodní činnosti. V současné době přichází na trh s novým elektrickým topným tělesem vybaveným elektronickým regulátorem EL.05 RC, které je určené do koupelnových otopných těles pro kombinovaný provoz a elektrických koupelnových radiátorů s funkcí sušení a vytápění. Při vývoji nového topného tělesa s regulátorem byl kladen důraz na design regulátoru, který má být přizpůsobivý pro širokou nabídku koupelnových otopných těles na trhu. Dalšími požadavky je oddělitelnost regulátoru od tělesa vyžadovaná při transportu radiátorů, dále snadná montáž s praktickou a intuitivní obsluhou uživatelem. Zda se podařily zadané úkoly naplnit, můžete posoudit například ve Vaší koupelně.

Elektronickým regulátorem EL.05 RC

Výhody EL.05 RC:
  • Elegantní design regulátoru, který navazuje na tvar trubkového otopného tělesa.
  • Snadná obsluha – umístění regulátoru v blízkosti podlahy umožňuje kromě klasické obsluhy i obsluhu nártem nohy.
  • Signalizace provozního stavu LED diodou.
  • Splňuje požadavky na Ekodesign.
  • Možnost výběru barvy – bílá, černá, metalická stříbrná, stříbro lesk.
Funkční vlastnosti EL.05 RC:
  • Regulace prostorové teploty v rozmezí od 5°C do 30°C.
  • Program sušení v časovém cyklu po dobu 2 hodin zaručuje maximální využití koupelnových trubkových radiátorů k vytápění koupelny i k sušícímu efektu při zajištění minimální spotřeby elektrické energie.
  • Omezovač teploty zamezí při extrémním zakrytí radiátoru textilem jeho přehřátí a v případě úniku kapaliny z radiátoru odpojí těleso od sítě.

Elektrická topná tělesa s regulátorem EL.05 RC uspokojí i nejnáročnější zákazníky, kteří je ocení nejen z uživatelského hlediska, ale i pro elegantní vzhled, který nenarušuje design koupelnového radiátoru.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama