Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MND - Plyn z první ruky nyní ještě výhodněji. Nově všem s 6% prémií za věrnost

Pro MND-největší českou těžařskou společnost ropy a plynu-je věrnost zákazníků srdeční záležitostí. Od začátku roku odměňuje MND své zákazníky za jejich věrnost snížením ceny Plynu z první ruky o 6 %.

Odměna za věrnost se tak týká i nových zákazníků.

MND informaci o plošném cenovém snížení Plynu z první ruky sdělilo svým stávajícím zákazníkům již v prosinci loňského roku formou přímé komunikace. Komunikační kampaň chce toto sdělení dostat k široké veřejnosti. „V MND si věrnosti našich zákazníků vážíme. Naši nejlepší těžařskou cenu chceme nabízet všem, tj. nejen těm, kteří se k ní přihlásí. Proto jsme se rozhodli všechny zákazníky Plynu z první ruky odměnit dopředu a automaticky 6% slevou jako prémií za věrnost. Pro získání slevy nemusí zákazník nic dělat, bude mu nastavena zcela automaticky,“ vysvětluje Jan Sýkora, ředitel prodeje a marketingu MND a. s.

Jsme těžaři, a proto nabízíme výhodnou cenu a férové podmínky našim zákazníkům dlouhodobě. Na rozdíl od jiných věrnostních nabídek dáváme zákazníkům naši věrnostní slevu automaticky předem, a to jak těm novým, tak stávajícím. Věříme, že tento netradiční přístup naši zákazníci ocení,“ dodává Sýkora.

MND cenovým snížením u Plynu z první ruky odměňuje zákazníky nejen za věrnost, ale zároveň potvrzuje to, co zákazníkům slíbilo. Jako těžař hlídá ceny na trhu za ně a díky tomu mohou pustit starost o hlídání cen energií z hlavy. Ne náhodou tak bylo MND v roce 2017 dle výsledků OTE (Operátor trhu) nejrychleji rostoucí firmou na trhu a i v tomto letošním roce chce v růstu i nadále pokračovat.


MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 
Reklama