Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TZB-info a ESTAV.cz na Infothermě v Ostravě

Srdečně Vás zveme na právě probíhající výstavu Infotherma. Včera byly na slavnostním zahájení předány ceny soutěže čtenářů NOVINKA PRO INFOTHERMU 2015. Dnes Vás zveme i na doprovodný program. Aktuální ceny energií v Moravskoslezském kraji jsou tradičním tahákem našeho stánku na Infothermě.

Společný stánek TZB-info a ESTAV.cz č. 021 najdete v hale NA1. Dále nás najdete na doprovodném programu, který pořádáme v úterý 20. 1. 2015 od 9:30 ve vstupním pavilonu A1.

Stánek TZB-info a ESTAV.cz je zaměřen tradičně na ceny energií

Na stánku Vám například poradí Ing. Jan Schindler s výběrem dodavatele plynu a elektřiny a volbou tarifu. Analytik Kalkulátoru cen energií TZB-info má na toto téma připraveny i dvě přednášky v doprovodném programu: Ceny elektřiny a plynu v roce 2015 a Jak vybrat nejlevnějšího dodavatele elektřiny a plynu.
Již tradiční součástí stánku TZB-info jsou informační panely s aktuálním porovnáním cen elektřiny a plynu v Moravskoslezském kraji, které návštěvníky každoročně zaujmou.

Stánek TZB-info a ESTAV.cz na Infothermě 2015 v Ostravě
Stánek TZB-info a ESTAV.cz na Infothermě 2015 v Ostravě
Výstavní prostory Výstaviště Černá louka jsou zcela zaplněny 356 vystavovateli. Seznam vystavovatelů s jejich umístěním najdete v horní liště "VÝSTAVNÍ KATALOG 2015".

TZB-info garantem úterního doprovodného programu
Zajímavostí bude video z on-line přenosu stavby 6 domů za 25 dní v Ostravě

Doprovodný program zahájíme přednáškou Ing. Jana Blažíčka, vedoucího redaktora vytápění TZB-info: Rozúčtování nákladů na vytápění v bytových domech. Článek na toto téma měl na TZB-info velký ohlas, tak věříme, že i na Infothermě si najde dost posluchačů.
Zařazeny jsou i další přednášky na téma regulace, náklady na vytápění, větrání domů a kotle na tuhá paliva.

Zajímavostí bude video natočené při stavbě 6 rodinných domů v Ostravě Třebovicích. Stavbu realizovala společnost DK1 a redakce TZB-info ji sledovala on-line. Proč? Stavba je zajímavá kvůli termínu výstavby - firma DK1 slíbila, že do 25 pracovních dnů dokončí hrubou stavbu 6 rodinných domů postavených ze systému YTONG.

  • Pro Infothermu jsme si připravili jen část stavby - pokládku elektrického podlahového vytápění.
    Stavba 6 rodinných domů za 25 dní v Ostravě
    Stavba 6 rodinných domů za 25 dní v Ostravě Třebovicích

Soutěž NOVINKA PRO INFOTHERMU 2015


NOVINKA PRO INFOTHERMU 2015, vítězové

Internetový portál TZB-info ve spolupráci s Agenturou Inforpres vyhlásili u příležitosti XXII. ročníku výstavy Infotherma již třetí ročník internetové hlasovací soutěže “NOVINKA PRO INFOTHERMU 2015. Soutěž je součástí doprovodných akcí výstavy INFOTHERMA 2015.

  • Do soutěže bylo přihlášeno 12 novinek a kteroukoliv z nich si můžete na výstavě prohlédnout zblízka, protože jednou s podmínek je, že přihlášený výrobek nebo služba musí být vystavovana na výstavě Infotherma 2015.
    Přihlášené produkty
  • Vítězné produkty
    • Vítězem se stala novinka společnosti IVT - IVT AIR X tepelné čerpadlo vzduch/voda. Nová generace tepelných čerpadel vzduch/voda IVT AIR X, představuje revoluční změnu v konstrukci tepelných čerpadel, a to jak svým technickým řešením, tak i mimořádně vysokými topnými faktory.
    • Pomyslné stříbro si odnáší VIADRUS za pyrolytický kotel na tuhá paliva HERCULES U32. Kotel Hercules U32 je nízkotlaký kotel určený pro spalování dřeva, hnědého a černého uhlí a koksu. Vyhovuje požadavkům na vytápění rodinných domů, obchodů a malých provozoven. Kotel lze využít jak v samotížných topných systémech, tak i v uzavřených systémech s nuceným oběhem.
    • Třetí v pořadí se umístila novinka společnosti UNITES - SMART KERBEROS - systém pro inteligentní fotovoltaický ohřev vody, který využívá přednosti dvou inovativních principů: fotovoltaického akumulačního ohřevu se sledováním bodu maximálního výkonu (MPPT) a prediktivního ohřevu vody energií ze sítě.
Vítězné produkty jsou vystaveny ve vstupní expozici Infothermy.



Těšíme se na Vás na výstavě Infotherma 2015 v Ostravě.
Redakce TZB-info a ESTAV.cz

 
 
Reklama