Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plynové krby HARK - pohodlné a čisté

Plynové krby HARK zcela eliminují manipulaci a skladování palivového dřeva. Blikající plynové plameny, v kombinaci s keramickými poleny, vytvářejí dokonalý obraz skutečného ohně.

Plynové krby HARK - pohodlné a čisté

Pro lidi, u nichž se krb stává nábytkem pro životní styl, se staly moderní plynové krby již dávno zajímavou alternativou k jejich protějškům na pevná paliva. Snadno splňují i ty nejvyšší nároky. Plynové krby jsou k dispozici v mnoha různých tvarech a velikostech a mohou být dokonale integrovány do vašeho domácího prostředí. Motto je: rychlé, pohodlné a čisté. Vzhledem k tomu, že plynový krb přesvědčí snadnou obsluhou, šetrností k životnímu prostředí a vysokým komfortem vytápění. V krátké době můžete příjemnou krbovou atmosféru a útulné teplo ve svém domově realizovat stisknutím tlačítka.

Plynové krby s přesvědčivým tepelným výkonem

Plynové krby zcela eliminují manipulaci a skladování palivového dřeva. Blikající plynové plameny, v kombinaci s keramickými poleny, vytvářejí dokonalý obraz skutečného ohně. Plynový oheň tak téměř nelze rozpoznat od ohně ze dřeva. Ale na rozdíl od jiných alternativ krbů, jako jsou elektrické krby nebo biokrby, plynový krb není svým vzhledem jen přesvědčivý. Pokud jde o tepelný výkon, není ani v žádném případě horší než krb na pevná paliva. Uzavřené topeniště s efektivitou vyšší než 80 % dosahuje podobného účinného stupně jako spalovací systémy na dřevo. Na požádání může být topná vložka vybavena i druhou řadou hořáků, které lze v případě potřeby zapnout. Výsledkem je spálení více plynu a vyšší tepelný výkon do obytného prostoru.


Krby & kamna FORTELL s.r.o.
logo Krby & kamna FORTELL s.r.o.

Jsme výhradními dovozci krbů a krbových kamen HARK do ČR. Nabízíme kvalitní a moderní krby, krbová kamna, kachlová kamna, krbové vložky a kachlové sporáky. Poskytujeme poradenství při výběru krbů a krbových kamen. Nabízíme přes 1000 modelů krbů a kamen. ...

 
 
Reklama