Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompaktní plynové kondenzační kotle VU ecoTEC plus Vaillant

Realizace výměny starého kotle Vaillant za nový proběhla během jednoho dne. Do bytu ve starším cihlovém domě byl zvolen kotel ecoTEC plus VU 206/5-5 společně se zásobníkem VIH R 120/6M a regulací calorMATIC 370.

Kompaktní plynové kondenzační kotle VU ecoTEC plus Vaillant

Malá ukázka, jak může nový Vaillant kotel nahradit kotel starý.

Instalace zvládnuta během jednoho dne. Do bytu ve starším cihlovém domě byl zvolen kotel ecoTEC plus VU 206/5-5 společně se zásobníkem VIH R 120/6M a regulací calorMATIC 370. Sestava bez problémů vytopí všechny místnosti dvoupatrového bytu a zvládne ohřát vodu pro kuchyň a koupelnu se sprchovým koutem a vanou.

Závěsné plynové kondenzační kotle pro vytápění VU ecoTEC plus Vaillant se vyznačují širokou modulací výkonu 17 - 100% a vysokou účinností až 108%. Díky kompaktním rozměrům kotle je jeho využití ideální právě v bytech, rodinných domech nebo i komerčních objektech. Ke kotli lze připojit jak prostorové termostaty, tak i ekvitermní eBus regulaci.

Další realizace najdete na našich stránkách.


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 
Reklama