Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Topná fólie HeatDecor

Při současných nízkých tepelných ztrátách budov se situace na trhu vytápění dramaticky mění. Topná fólie HeatDecor s kvalitní regulací je jedním z nejefektivnějších a nejdostupnějších řešení topení.

Topná fólie HeatDecor

Topná fólie a její výhody

Topná fólie HeatDecor je jednoduchá na provoz, nevydává žádné zvuky, negeneruje žádné vibrace ani zplodiny do ovzduší. Samotná instalace pod podlahu je čistý a suchý proces, který umožňuje instalaci tohoto vytápění během jednoho až dvou dnů. Nehrozí zamrznutí jako v případě topení na bázi vody. Náběh topení je téměř okamžitý do několika málo minut po celé vytápěné ploše a má velmi dobrou dynamiku. Oproti podlahovému topení na bázi vody, které nahřívá podlahu postupně od zdroje tepla (kotel) a prohřátí celé plochy trvá i několik hodin a má obrovskou setrvačnost.

Topná fólie a úspory

Obvyklá úspora oproti elektrickému vytápění je až 30% a oproti vytápění na tuhá paliva až 60%. Topná fólie HeatDecor pomáhá ušetřit energii díky tomu, že se teplo šíří rovnoměrně, vytápí se celá plocha podlahy. Výměna tepla je proto velmi efektivní.

Kombinace topná fólie a rekuperace Vám efektivitu dokáže ještě více zvýšit jak po ekonomické tak i ekologické stránce. Jedná se o lepší řešení než například oblíbená tepelná čerpadla. Díky tomu, že topná fólie dosáhne na velmi laciný elektrický tarif a nevyžaduje žádnou údržbu, činí topné fólie z dlouhodobého hlediska jak levnější na provoz tak i cenově daleko dostupnější.

Na kvalitní topení má u nás právo každý. Pro více informací a cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.

 
 
Reklama