Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mísicí rozdělovací sestava IVAR.UNIMIX pro nízkoteplotní zdroje vytápění

Efektivní a rychlá příprava otopné vody pro systémy teplovodního podlahového vytápění ve spojení se všemi typy tepelných zdrojů, především pak s tepelnými čerpadly a kondenzačními kotli.

Univerzální mísicí sestava IVAR.UNIMIX
Univerzální mísicí sestava IVAR.UNIMIX

Univerzální mísicí sestava IVAR.UNIMIX s integrovaným 3cestným směšovacím ventilem umožňuje kombinovat systém nízkoteplotního teplovodního podlahového vytápění a klasického vytápění otopnými tělesy bez dalších regulačních a směšovacích komponentů.

Integrovaný třícestný směšovací ventil a sofistikovaný způsob hydraulického řešení předurčuje sestavu IVAR.UNIMIX pro montáž do systémů bez ohledu na typ zdroje, včetně nízkoteplotních, jako jsou tepelná čerpadla a kondenzační kotle. Principiálně novým způsobem řeší přípravu otopné vody pro systémy teplovodního podlahového vytápění.

Eliminuje všeobecně známé problémy standardních mísicích sestav, pracujících na principu přimíchávání, jak z hlediska hydraulické vyváženosti, regulace teplotního režimu, ale i rychlosti natápění betonové desky a daného prostoru.

Ve spojení s elektrickým pohonem IVAR.SSA 31 nebo elektrotermickou hlavicí IVAR.TE 3061 může být řízena příprava otopné vody modulárně ekvitermní regulací, a tím splňuje i ty nejvyšší požadavky na komfort regulace a s ní i spojené úspory energie. Svým kompaktním provedením se snadno instaluje a seřizuje.

Instalací a dopojením modulu rozdělovače / sběrače primárního okruhu IVAR.UNIMIX RS na mísicí sestavu IVAR.UNIMIX, lze řešit připojení otopných těles provozovaných ve vyšším teplotním režimu, než je režim teplovodní podlahové vytápění a provozovat dva teplotní režimy z jednoho místa.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama