Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISAN uvádí na trh nové hospodárné regulátory

Společnost ISAN Radiátory s.r.o., výrobce kvalitních designových radiátorů a podlahových konvektorů, představuje novou řadu elektrických regulátorů pro elektrické koupelnové radiátory ISAN MELODY.

ISAN uvádí na trh nové hospodárné regulátory

Zároveň došlo k úpravě stávajících regulátorů tak, aby mohly být využívány pro sušáky textilií. K uvedenému kroku došlo v souvislosti s potřebou splnit nařízení Komise (EU) 2015/1188, kterým se stanovují požadavky na ekodesign lokálních topidel uváděných na trh. Jaké jsou tedy hlavní novinky, se kterými letos ISAN přichází v oblasti úsporných elektrických regulátorů?

Regulátory pro elektrické radiátory

WHISTLE a STONE, regulátory vyhovující směrnici Ecodesign. Elektrický regulátor WHISTLE disponuje přehledným LCD displejem a čtyřmi ovládacími tlačítky pro snadné nastavení mnoha užitečných funkcí. Výhodou je, že regulátor ovládá pokojovou teplotu pomocí mikroprocesoru, který reguluje teplotu, aniž by byla ovlivněna vnějšími podmínkami nebo teplotou radiátoru. Regulátor WHISTLE je, stejně jako většina ostatních ISAN regulátorů, dodáván ve dvou barevných provedeních, konkrétně v bílé a chromové variantě. Regulátor STONE, patří mezi digitálními regulátory k nejsofistikovanějším. Pro své ovládání využívá aplikaci pro chytré telefony. Díky této aplikaci mohou uživatelé ovládat jednotlivá topná tělesa v domě, naplánovat program vytápění nebo využívat statistiky spotřeby elektrické energie.


ISAN Radiátory s.r.o.
logo ISAN Radiátory s.r.o.

Jsme český výrobce radiátorů působící na trhu již od roku 1953. Naše široké portfolio výrobků zahrnuje designové a koupelnové radiátory Melody, podlahové konvektory Termo, článkové radiátory Atol, lamelové a sálavé konvektory Exact, žebrové radiátory ...

 
 
Reklama