Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nízkoenergetický systém S-CONTROL představuje cenově dostupnou tepelnou pohodu

Společnost KORADO, a.s. se ještě blíže zaměřila na nízkoenergetické stavby. Z toho důvodu v nabídce naleznete produkty zařazené pod společnou značku S-CONTROL, která představuje maximální úsporu při větrání, vytápění i chlazení.

Nízkoenergetický systém S-CONTROL
Nízkoenergetický systém S-CONTROL

S-CONTROL řeší individuální potřebu tepelné pohody a přívod čerstvého vzduchu do místností, a to při prokazatelné úspoře energie či zbytečných obav o zdraví a životní prostředí. Tento systém je vhodný pro všechny typy staveb, ať se jedná o rodinné a bytové domy, administrativní budovy i víceúčelové objekty. Nezanedbatelnou výhodou je také možnost použití pro všechny zdroje vytápění, zejména pak pro moderní nízkoteplotní systémy.

S-CONTROL zajišťuje komplexní systémové řešení, a to od jednoho výrobce pro vytápění, chlazení i větrání

Do systému pro nízkoenergetické výrobky je zařazeno otopné těleso s řízeným zatékáním, spodním připojením na otopnou soustavu s nuceným oběhem – RADIK RC. Tento radiátor s neotřelým designem perfektně doladí váš interiér a zároveň pomůže ušetřit, a to 15 % nákladů za energii, o 50 % zrychlený náběh tepla a tepelné pohody. Z nepřeberného množství provedení, délek či barev si vybere opravdu každý.

V systému S-CONTROL si také své místo vydobyla konvektorová tělesa s optimalizovanou konvekcí. Tyto konvektory obsahují úsporné ventilátory s minimální hlučností a příkonem. V sortimentu naleznete konvektory do podlahy, na podlahu, zeď či novinku v podobně otopných lavic KORALINE.

Další produkty, které jsou do nízkoenergetického systému S-CONTROL zařazeny jsou lokální nástěnné větrací jednotky s možností rekuperace. Tyto jednotky vám pomohou šetřit teplem a rovněž vám přivedou do místnosti zdravý vzduch bez nechtěných doplňků, jako je prach, pyl či venkovní hluk. Rekuperační jednotky se vyznačují vysokým výkonem, nízkou spotřebou energie a malou prostorovou náročností.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama