Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představujeme nové termostaty se vzdáleným přístupem Honeywell T6 a T6R

Zvyšte si komfort svého bydlení pomocí termostatu Honeywell T6 a T6R. Tento chytrý pomocník vám nejen ušetří peníze za vytápění, ale také usnadní ovládání vytápění vaší domácnosti pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.

Termostat se vzdáleným přístupem Honeywell T6
Termostat se vzdáleným přístupem Honeywell T6

Díky propojení s chytrým zařízením a aplikací Honeywell Home budete mít naprostou kontrolu nad vytápěním, a to z jakéhokoliv místa na světě. Termostat T6 vám umožní vybrat si některý z přednastavených týdenních programů nebo si můžete nastavení změnit ručně dle vašich potřeb.

Termostat je k dispozici ve dvou verzích:

T6 R je bezdrátový termostat s podstavcem pro umístění na vodorovnou plochu. Vyžaduje pouze napájení ze sítě. Komunikuje bezdrátově se spínací jednotkou u kotle, která je součástí balení.

T6: je drátový termostat navržený pro tradiční montáž na stěnu, je napájený spínací jednotkou, která je součástí balení.

Řízení teploty na základě vaší polohy (geofencing)

Termostat T6 se přizpůsobí vašemu životnímu stylu pomocí moderní technologie detekující vaši polohu. Pokud jste pryč, pozná to a ušetří energii. Také pozná, když se již blížíte domů a zajistí, aby vaše domácnost měla v době vašeho příchodu tu správnou teplotu pro vaše maximální pohodlí.

Programovatelný, nastavitelný, přizpůsobitelný

Víme, že život je nepředvídatelný. Proto si můžete vybrat, zda se chcete držet nastaveného týdenního programu, nebo zda chcete dálkově změnit nastavení v případě, že se vaše plány změní.

Mějte vše pod kontrolou s aplikací Honeywell Home

Na hřišti nebo u vašeho pracovního stolu, vždy máte jistotu, že můžete snadno a jednoduše řídit váš termostat T6 – kdekoli a kdykoli.

  • Aplikace Honeywell Home vám pomůže rychle zařízení zprovoznit a provede vás jednoduchým nastavením krok za krokem.
  • Aplikace je kompatibilní se systémy Android a iOS, a umožňuje vám plně ovládat váš inteligentní termostat T6.
  • S termostatem je možné propojit i více telefonů a tabletů a umožnit přístup všem členům rodiny.
 
 
Reklama