Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekvitermní regulace s bezdrátovým WiFi připojením za výbornou cenu

Ekvitermní regulace řady UNIREG byly vyvinuty pro vzdálené ovládání vytápěcích systémů s přínosem úspory peněz a příjemného klima. To vše za nejnižší cenu na trhu. Další výhody si přečtěte v článku.

Ekvitermní regulace řady UNIREG byly vyvinuty pro vzdálené ovládání vytápěcích systémů s přínosem úspory peněz a příjemného klima. To vše za nejnižší cenu na trhu. Kromě toho disponuje výhody, které přináší pohodlnou instalaci do systému.

WiFi ekvitermní regulace UNIREG slouží pro vzdálené ovládání topných systémů a různých tepelných zdrojů. Ovládat je můžete z vašeho počítače nebo chytrého zařízení jako je telefon nebo tablet. Disponuje PID regulátorem (složkou P) pro plynule udržení teploty v místnosti, které udrží příjemné klima ve vaší domácnosti. Ekvitermní regulací UNIREG lze ušetřit průměrně 30 % ročních nákladu na palivo. Za vším stojí vývoj ve spolupráci se zkušenými instalatéry a programátory, tak, abyste dostali produkt v poměru cena/funkčnost na bezkonkurenční úrovni.

Velkou výhodou je využívání teplotních datových čidel, díky kterým vám postačí jeden kabel pro všechna čidla. Pro vnitřní a venkovní snímání teploty lze připojit bezdrátové senzory s dosahem až 300 m.

Ekvitermní regulace UNIREG 100

Mezi hlavní výhody ekvitermní regulace s bezdrátovým WiFi připojením patří:

  • cena – při vývoji regulace jsme dbali na to, aby regulace byla cenově dostupná v poměru cena/funkčnost
  • kvalita – produkt již ověřen ve stovkách domácnostech
  • rychlost instalace
  • možnost vzdálené diagnostiky a nastavení topného systému proškoleným servisním technikem
  • široké spektrum použití (kotle na tuhá paliva, plyn, elektrokotle, solární systémy)
  • kvalitní uživatelská a instalační podpora
Více výhod naleznete na našich stránkách.
AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama