Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výroba elektrických koupelnových radiátorů v Sezimově Ústí

Výrobce elektrických koupelnových radiátorů, firma ELVL, nabízí unikátní službu, jejíž popularita je na vzestupu. Kompletaci elektrických koupelnových radiátorů využívají zejména prodejci z oboru TZB

Výroba elektrických koupelnových radiátorů v Sezimově Ústí

Služba pro obchodníky

Zakázková výroba elektrických koupelnových radiátorů - sušáků je chytrým řešením pro prodejce, kteří mají z důvodu optimalizace skladových zásob v nabídce koupelnové radiátory pouze v teplovodním provedení. Nabídkový sortiment mohou v případě zájmu zákazníka snadno a rychle rozšířit o elektrické provedení koupelnového tělesa. V tom případě stačí zaslat do firmy ELVL koupelnové otopné těleso + elektrické topné těleso, které si zákazník vybral.

Koupelnové otopné těleso se po kompletaci a testování stává samostatným elektrickým koupelnovým radiátorem – sušákem, který je obratem zaslán zpět na adresu obchodníka nebo přímo zákazníkovi. Obchodník také může nabídnout a prodat svému zákazníkovi elektrický radiátor ze široké nabídky firmy ELVL, který může být zaslán přímo zákazníkovi.

Tuto službu firma ELVL poskytuje svým obchodním partnerům a renomovaným firmám, které ji využívají k plné spokojenosti svých zákazníků.

Profesionální výroba chráněná patentem

Letité zkušenosti ve výrobě elektrických koupelnových radiátorů byly zúročeny při vývoji patentované technologie plnění radiátorů, která zlepšuje jejich užitné vlastnosti a prodlužuje životnost. Zákazníci se tak mohou spolehnout na vysokou kvalitu, bezpečnost a efektivní provoz vybraného koupelnového radiátoru u svého prodejce.

Výhody patentovaného systému ve srovnání s konkurencí:

  • zákazník obdrží výrobek k okamžitému používání nikoliv polotovar
  • hřeje celý povrch radiátoru
  • snížené riziko koroze
  • tichý chod bez šumů a cvakání

ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama