Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KOVARSON - pozvánka na výstavu FOR-ARCH 2018 v Praze

Přijďte se podívat na probíhající výstavu FOR-ARCH 2018 v Praze na výstavišti PVA Letňany a navštívit náš stánek na vnitřní výstavní ploše: HALA 4 - B17 . Rádi představíme také novinky firmy KOVARSON.

KOVARSON - pozvánka na výstavu FOR-ARCH 2018 v Praze

Firma KOVARSON s.r.o. od 18.9.2018 do 22.9.2018 vystavuje na výstavě FOR-ARCH v čase od 10:00 do 18:00 hodin na výstavišti PVA Letňany.

Na výstavě bude vystaven zcela nový automatický peletový kotel KAJMAN 10 - 20 kW. Kotel je určený pro spalování dřevních pelet s automatickým zapálením, vyhasnutím a čištěním komory hořáku. Kotel má účinnost až 93% a splňuje nejpřísnější emisní třídu číslo 5 a také parametry EKODESIGNU, již zařazen i pro kotlíkové dotace. Kotel je ovládán nejmodernější řídící jednotkou s tlačítkovým nebo dotykovým displejem. Jednotka má automatickou modulaci výkonu dle potřeby topného systému. Kotel je možné zakoupit ve variantách s vestavěným zásobníkem, externím zásobníkem nebo pneumatickým podáváním. Dále je kotel možné dovybavit automatickým čištěním výměníku, automatickým odpopelněním, lambda sondou atd.

Rádi Vám zodpovíme další otázky týkající se dotací a všech našich produktů při osobním setkání!
Těšíme se na setkání s Vámi!
KOVARSON s.r.o.

 
 
Reklama