Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si na For Arch prohlédnout aktuální novinky pro nadcházející topnou sezónu

Na veletrhu For Arch 2018 vůbec poprvé veřejnosti představíme dva nové kondenzační kotle THERM 14 a THERM 18, které doplňují produktové portfolio a rozšiřují řady PREMIUM Condens a OPTIMUM Condens.

Přijďte si na For Arch prohlédnout aktuální novinky pro nadcházející topnou sezónu thermona therm 25

Společnost Thermona, největší český výrobce plynových kotlů, zve všechny návštěvníky veletrhu FOR ARCH 2018 na prezentaci aktuálních novinek pro nadcházející topnou sezónu. Vůbec poprvé budou veřejnosti představeny dva nové kondenzační kotle THERM 14 a THERM 18, které doplňují produktové portfolio a rozšiřují řady PREMIUM Condens a OPTIMUM Condens.

  • Datum: 18. - 22. září 2018, denně 10.00 - 18.00 hod. (22.9. - do 17.00 hod.)
  • Adresa: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667, 199 00 Praha 9
  • Místo: Hala 7, stánek C2

Ať již hledáte špičkové technologické řešení, zlatou střední cestu, nebo výkonný kotel pro kaskádové kotelny, z nabídky tří produktových řad plynových kondenzačních kotlů THERM si vyberete vždy. Přijďte se o tom přesvědčit, těšíme se na Vaši návštěvu.

Zvýhodněná vstupenka na FOR ARCH 2018

Po registraci na webu vystavovatele obdržíte elektronické potvrzení, které Vás opravňuje získat vstupenku se slevou 20 %.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama