Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejlepší kotelna pro bytové domy SVJ

Bytové domy, SVJ v Brně a velkých městech dnes řeší otázku jaký kotel, nebo kotelnu zvolit při rekonstrukci kotelny, která byla zbudována při plynofikaci v devadesátých letech. Tehdy stál plyn 2,5 koruny a dnes stojí mnohem větší částku.

Nároky na moderní zdroj tepla jsou dnes tedy mnohem vyšší a společnost SETOP s.r.o. Vám nabízí pomoc s řešením. Investice do nové kotelny se Vám vrátí během několika let díky nižším provozním nákladům.

Společnost SETOP s.r.o. nabízí řešení v podobě na klíč zbudované moderní kotelny.

Projekt kotelny pro bytové domy, SVJ – zpracujeme na klíč

Projekt zpracují naši projektanti, se znalostí konkrétního kotle a s vazbou na minulé realizace a tím spojené řešení problémů, které už máme takzvaně „vychytané“:

  • projekt je podmínkou úspěšné realizace
  • navrhne správnou velikost a počet kotlů
  • navrhne správnou velikost zásobníku na ohřev teplé vody
  • řeší spalinovou cest, komín, přívody vzduchu atd.
  • projekt doporučí moderní řídící systém pro úsporu nákladů

Vhodný kotel pro bytový dům, SVJ

Do projektu Vám navrhneme osvědčené řešení. Dbáme spíše na kvalitu a hlavně ne dlouhodobý provoz s minimem servisních nákladů. Volíme raději kotle stacionární kondenzační s kvalitním výměníkem, který není tolik náchylný k zanášení nečistotami. Takový kotle pak následně při provozu nemá tolik poruch, není tak náročný na čistotu a tvrdost vody v topném systému. Řešení je dlouhodobě ověřeno při servisu. Kotle jsou vyráběny v rámci ČR a SR a tím podporujeme i místní výrobce a národní hrdost.

Realizace kotelny pro bytové domy a SVJ

Samotná realizace, probíhá dle projektu, v předem dohodnutém termínu. Je nutné počítat s malou odstávkou, tedy nejlépe mimo topnou sezonu. Při realizaci často vyřešíme i drobné stavební práce, opravu omítek, přívody vzduchu atd. Realizaci kotelny provádějí naši topenáři se zkušenostmi, s předchozích kotelen. Máme dvě party svářečů, kteří jsou právě specializováni na kotelny. Nejsou to tedy „vodaři“, kteří vidí kotelnu poprvé. Závěrem provedeme spuštění kotlů, doložení revizí, zaškolení obsluhy na kotel a regulaci. Výsledkem je oku ladná kotelna s dlouhodobou životností, která Vám bude dělat radost.

Záruka na kotelnu

Společnost SETOP s.r.o. poskytuje nadstandartní záruku na kotle v délce pěti let.

setop

SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 
Reklama