Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKCE! Příspěvek na kotel

V případě uzavření smlouvy na dodávky LPG pro domácnosti vám poskytneme příspěvek na pořízení kotle ve výši 20.000,- Kč. Podmínky akce vám v případě vašeho zájmu sdělí váš obchodní zástupce.

Použití propanu pro vytápění, přípravu teplé vody i vaření je ekonomické a ekologické.
  • Je výhodné všude tam, kde není k dispozici síť zemního plynu.
  • Teplo je na dosah okamžitě, stačí otočení knoflíku.
  • Obsluha systému je jednoduchá, nemusíte roztápět kotel, skládat uhlí, či se obávat, že dojde k porušení rozvodných sítí.
  • Zkapalněný plyn je bezpečně uložený v zásobníku u domu, kam je dovezen autocisternou.

Přednosti vytápění LPG v domácnostech od PRIMAGASu

  • Pohodlí - Naše vytápění a komplexní služby šetří váš čas a zajišťují absolutní komfort
  • Jednoduchost - O zásobníky se stará PRIMAGAS. Vy se nemusíte zatěžovat jejich údržbou. Vytápění nevyžaduje složitou obsluhu - vše funguje na otočení knoflíkem.
  • Bezpečnost - V PRIMAGASu dodržujeme nejvyšší technologické standardy pro zajištění kvality a bezpečnosti.
  • Spolehlivost - Zajišťujeme dodávky plynu tak, aby nedošlo k jeho vyčerpání. Máme pro vás profesionální servis, který vám zaručí jistotu a pohodlí.
  • Nezávislost - Topné systémy od nás jsou nezávislé na rozvodných sítích a nejsou ohrožovány jejich poruchami. Jsou ideální do oblastí, kam není zaveden zemní plyn.
  • Čistota - Ve srovnání s jinými palivy vzniká při spalování propanu minimální množství emisí. Nevzniká pevný odpad ani saze. Vytápění propanem šetří životní prostředí a neohrožuje vaše zdraví.

Instalace systému LPG vytápění PRIMAGAS

Ke každé změně topení se samozřejmě váže jistá administrativní a bezpečností zátěž. Celým procesem vás spolehlivě provedou naši obchodní zástupci - energetičtí poradci, kteří mají s instalacemi LPG systémů bohaté zkušenosti. Ti vám rádi pomohou a poradí ve všech fázích realizace.

Instalace veškerých plynových spotřebičů probíhá jako v případě použití zemního plynu, včetně plynové přípojky a plynoměru. Přípojka je napojena na nadzemní nebo podzemní zásobník, který je umístěn poblíž objektu. Zásobník poskytne zákazníkovi PRIMAGAS, který se i postará o jeho servis a pojištění.
Schéma uložení zásobníku LPG PRIMAGAS
Schéma uložení zásobníku LPG PRIMAGAS

Nabízíme dva základní produkty pro dodávku LPG do zásobníku

Primatech

Platba za plyn probíhá pomocí měsíčních zálohových plateb. Spotřebovávaný propan protéká přes plynoměr a jednou ročně je proveden odečet plynoměru a následně vyúčtování. Za plyn tak platíte v pravidelných měsíčních platbách a podle vyúčtování vám buď bude vrácen přeplatek, nebo budete požádání o úhradu nedoplatku.

Primastandard

Platba za plyn probíhá při jednotlivých dodávkách plynu za celé dodané množství. Umožňujeme platbu v hotovosti řidiči, fakturou s výhodnou dobou splatnosti a zálohovou fakturou. Máte tak okamžitý přehled o vašich nákladech na energie.
PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 
Reklama