Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vstupenka zdarma na výstavu Infotherma 2019

Jako hlavní mediální partner Vás redakce TZB-info zve na výstavu Infotherma 2019, která se uskuteční ve dnech 21. až 24.1. na ostravském Výstavišti Černá louka.

Dovolujeme si Vás pozvat na již 26.ročník mezinárodní výstavy Infotherma tradičně věnované vytápění, úsporám energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech. V České republice se jedná o největší takto specializovanou výstavu, kde jsou zastoupeny mnohé evropské a světové značky s výrobky a produkty k tepelné pohodě našich domovů. Výstava se snaží mapovat technický pokrok a stává se každoročním setkáním návštěvníků s vystavovateli a odbornou veřejností.

Zajímavou novinkou 26. ročníku výstavy Infotherma 2019 bude vstupní expozice moderního domu s využitím prvků úsporného bydlení a zdrojů vytápění. Zakomponovány zde budou ukázky stavebních materiálů, možné alternativy vytápění, větrání, klimatizace, TZB instalací, výroby el. energie včetně jejího skladování apod. Po celou dobu výstavy bude pro zájemce připraven odborný doprovodný program, který bude obsahovat aktuální a pro návštěvníky zajímavá témata. Každoročně se na doprovodném programu podílí přední odborníci zabývající se tématy vytápění, úspor energií a využívání obnovitelných zdrojů.

Součástí výstavy bude internetová hlasovací soutěž „TOP VÝROBKY vystavovatelů Infothermy 2019“, kde mohou jednotliví vystavovatelé prezentovat své nejnovější a nejúspěšnější produkty. Vybrané exponáty budou vystaveny ve vstupním areálu a budou součástí vstupní expozice moderního domu. Soutěž je pod odbornou garancí internetového portálu TZB-info. Ve spolupráci s odbornými portály připravujeme také soutěže na témata „Nejlepší SMART produkt“ a „Realizace roku 2018 ve stínicí technice“.

Vstupenka zdarma

Jako hlavní mediální partner TZB-info nabízíme čestnou vstupenku zdarma. Stačí jen poslat e-mail na vstupenky@tzb-info.cz a bude Vám automaticky zaslána vstupenka, kterou si stačí jen vytisknout.

Zasláním e-mailu souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje portálu TZB-info. E-mailový zpravodaj portálu TZB-info je rozesílán pravidelně každé pondělí jako souhrn obsahu portálu publikovaného v minulém týdnu.

Budeme se těšit také na vaši návštěvu na našem stánku, kde si můžete vyzvednout tištěnou podobu příručky Jak koupit bydlení.

Vaše redakce portálů TZB-info a ESTAV.cz


 
 
Reklama