Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový kompaktní automatický kotel na pelety D25PX

Řada kompaktních kotlů DxxPX byla rozšířena o nový kotel D25PX . Kotle jsou dodávány jako kompletní zařízení se zabudovaným dopravníkem, zásobníkem na pelety o objemu 215 l a hořákem na pelety ATMOS A25. Jejich kompaktní řešení umožňuje instalaci do malých kotelen.

Kompaktní automatický kotel na pelety D25PX
Kompaktní automatický kotel na pelety D25PX

Konstrukce kotle

Kotle jsou konstruovány pro elektronicky řízené spalování pelet s automatickým zapalováním paliva. Hořák na pelety je zabudován v přední části kotle ve dvířkách spodní spalovací komory. Tato komora je vyložena keramickými tvarovkami pro ideální dohoření plamene s vysokou účinností a slouží také jako prostor pro popel. V zadní části kotle je umístěn trubkový výměník osazený segmentovými brzdiči pro dosažení vysoké účinnosti.

Výkon kotle D25PX na pelety 4,5 - 24 kW

Kotle splňují 5. emisní třídu (třída energetické účinnosti A+), požadavky na Ekodesign a jsou zařazeny mezi kotle pro Kotlíkové dotace.


ATMOS, JAROSLAV CANKAŘ a SYN
logo ATMOS, JAROSLAV CANKAŘ a SYN

Teplovodní zplynovací kotle na dřevo a uhlí, od výkonu 15 až 100 KW, automatické kotle na pelety. Kotle jsou oceněny známkou EKOLOGICKY ŠETRNÝ VÝROBEK. Akumulace tepla. Ekonomika provozu.

 
 
Reklama