Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Srdečně Vás zveme na stánek Thermona na veletrhu Aquatherm Nitra 2019

Přijďte za námi na medzinárodný odborný veľtrh vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky Aquatherm Nitra 2019. Budeme Vám k dispozici v hale F, stánek 008.


Srdečně si Vás dovolujeme pozvat na medzinárodný odborný veľtrh vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky Aquatherm Nitra 2019, který se jako tradičně bude konat v areálu národného výstaviska AGROKOMPLEX NITRA.

  • Datum: 5. - 8. února 2019
  • Otevírací doba:
  • 5. - 7. 2. od 10.00 do 17.00 hod.
    8. 2. od 10.00 do 15.00 hod.
  • Místo: hala F, stánek 008

Mimo osvědčených modelů kotlů, které si na našem stánku budete moci prohlédnout, si svoji výstavní premiéru odbyde i nový stacionární kondenzační kotel THERM 24 KDNS. Tím ale výčet připravovaných novinek pro letošní rok a nadcházející topnou sezónu nekončí.

Přijďte se za námi poradit o možných úsporách ve vytápění díky výměně starého kotle za nový nebo jen načerpat inspiraci a získat větší rozhled v problematice vytápění. Těšíme se na vás.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama