Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Akku-Cat 22 V ANC VE - Akumulátorová univerzální šavlová pila

Výkonný, robustní, snadno ovladatelný elektrický nástroj k univerzálnímu řezání volně z ruky. Váží jen 3,1 kg. Ideální na montáž, demontáž, opravy. Li-Ion 22 V technologie. Pro akumulátorový a sít’ový provoz.

Mnohé materiály, např. dřevo, dřevo s hřebíky, palety, kov, také nerezavějící ocel, litina, porobeton, sádrokartonové desky, pemza, cihly, pálené cihly. Zejména také na ocelové trubky.

Univerzální použití

Použitelná kdekoli, řezání volně z ruky, nad hlavou, v úzkých úhlech, u zdi. Nezávislá na připojení k síti. Extrémně mnohostranná a výkonná, především také na kov. Např. na řezání kovových trubek, rozřezávání kotlů, nádrží, van apod., pro vyřezávání okenních rámů, použití při záchranných pracích a odstraňování následků katastrof. Také k ponornému řezání.

Konstrukce

Robustní, vhodná pro použití na stavbách. Úzký, pohodlný tvar. Super lehká, pohonné zařízení s akumulátorem váží jen 3,1 kg. Ergonomicky uzpůsobený přední držák s ochranným pláštěm bezpečně zabraňujícím sklouznutí pro měkké uchopení (Softgrip), pro řezný posuv plný síly. Praktická uzavřená rukojet’. Sklopná opěra k jistějšímu a bezpečnějšímu vedení pily na řezaném materiálu. Speciální silikonové těsnění s vysokými kluznými schopnostmi chrání převody před vodou a prachem. Akumulátorový motor se silným tahem 21,6 V, s velkou rezervou výkonu, 500 W. Bezpečnostní tlačítkový spínač.

REMS Akku-Cat 22 V ANC VE – řeže cokoli kdekoli. Výkonný, robustní a snadno ovladatelný. Akumulátor Li-Ion 21,6 V, 5,0 Ah pro o 50 % více řezů
REMS Akku-Cat 22 V ANC VE – řeže cokoli kdekoli. Výkonný, robustní a snadno ovladatelný. Akumulátor Li-Ion 21,6 V, 5,0 Ah pro o 50 % více řezů

Stabilní, obdélníková vodící tyč

Z masivní, kalené speciální oceli, ve směru zatížení precizně uložená v jehlových ložiskách, během celého řezného pohybu všestranně vedená, pro nepokřivený, rovný řez také při tvrdém nasazení.

Oscilační pohon s ANC

Super stabilní, před vodou a prachem chráněný, bez údržby pracující oscilační pohon k současnému vytvoření řezného a orbitálního pohybu vodící tyče a pilového listu. V jehlových ložiskách všestranně uložený klikový pohon (ANC) snižuje tření, zahřívání a opotřebení. Pro dlouhou životnost, i při vysokém zatížení při extrémním řezání.

Vario Elektronika

Plynulé elektronické řízení počtu zdvihů pro citlivé naříznutí a pro správnou volbu počtu zdvihů při řezání podle daného materiálu. Počet zdvihů je plynule řízen pro- střednictvím proměnného tlaku na spínač od 0 do 2000 min-1 (spouštěcí spínač).

Akumulátorový nebo síťový provoz

Li-Ion 22 V technologie. Vysoce zatížitelné akumulátory Li-Ion 21,6 V s kapacitou 5,0 Ah, pro dlouhou dobu chodu. Lehký a výkonný, pro o 50 % více řezů oproti akumulátorům Li-Ion 18 V, 3,0 Ah. Odstupňovaný ukazatel stavu nabití s barevnými LED. Rozsah pracovní teploty – 10 do + 60 °C. Žádný paměťový efekt pro maximální výkon akumulátoru. Rychlonabíječka pro krátké doby nabíjení. Zdroj napětí 230 V/21,6 V pro síťový provoz 230 V namísto akumulátoru Li-Ion 21,6 V, jako příslušenství.


 
 
Reklama