Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inteligentní řešení techniky pro budovy s citelně větším komfortem

Taconova, podnik specializovaný na montážní a inovativní řešení v oblasti techniky pro budovy, prezentuje i v tomto roce na veletrhu ISH 2019 ve Frankfurtu nad Mohanem mnoho trumfů z různých oblastí.

V rámci veletrhu ISH 2019, bude v hale č. 9.0, stánek D58, společnost Taconova prezentovat progresivní produkty z oblasti hydraulického vyvažování, techniky armatur, čerpadlové techniky, podlahového vytápění a systémové techniky. Zajímavostí na veletrhu bude vysoce efektivní oběhové čerpadlo TacoFlow2 Adapt v novém designu.
Zajímavostí na veletrhu bude vysoce efektivní oběhové čerpadlo TacoFlow2 Adapt v novém designu.

Firma Taconova představí v hale 9.0, stánek D58, nejen mnoho promyšlených inovací z oblastí techniky armatur, topení a systémové techniky, ale i vysoce efektivní produktové novinky z nejmladšího segmentu, čerpadlové techniky.

Ať už jde o podlahové vytápění, hydraulické vyvažování nebo bytové předávací stanice – ve všech oblastech mohou návštěvníci veletrhu ISH u stánku Taconova ve dnech 11. - 15. března objevovat inovativní novinky.

Těžištěm jsou v tomto roce vysoce efektivní oběhová čerpadla. Zatímco se již stávající sortiment čerpadel prezentuje pod novým názvem a v atraktivním novém obalu, očekávají návštěvníci na stánku Taconova doplňkově nová čerpadla s inteligentními funkcemi a zajímavými charakteristikami. Od klasického topení přes solární ohřev až po cirkulaci teplé vody – pro každý systém má Taconova v nabídce inteligentní řešení. Čerpadla se vyznačují především vysokým technickým standardem a přesvědčivou účinností.

Návštěvníci veletrhu mohou na stánku rovněž objevovat progresivní produkty a novinky pro hydraulické vyvažování a centrální ohřev pitné vody v principu průtoku, které se hodí pro všechny druhy budov – od rodinných domů až po výškové budovy. V oblasti rozdělovací techniky prezentuje Taconova s produktem TacoSys Pro rozvaděč topných okruhů, který vyhovuje nejvyšším nárokům na moderní rozdělovací techniku a umožňuje pomocí dvou inovativních komponentů dodatečný komfort.

Srdečně všechny zveme, aby objevili novinky společnosti Taconova na veletrhu naživo.


Taconova Group AG
logo Taconova Group AG

Dovozce techniky Taconova Group AG - hydraulické vyvažovaní, rozdělovače a termoregulace, směšování, separace plynů, měření průtoku, solární ohřev, zónové ventily, kulové servokohouty, předávací stanice na nabíjení zásobníků a přípravu teplé vody.

 
 
Reklama