Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Meibes, Flamco a Simplex znovu spolu na ISH

Společnosti Meibes se zde bude oficiálně prezentovat pod novou značkou Flamco-Meibes. Několika roky ověřená spolupráce společností ukázala, že produkty firem se vzájemně skvěle doplňují.

Meibes, Flamco a Simplex znovu spolu na ISH

Společnosti Meibes se zde bude oficiálně prezentovat pod novou značkou Flamco-Meibes. Několika roky ověřená spolupráce společností ukázala, že produkty firem se vzájemně skvěle doplňují a díky tomu jsou schopny nabídnout promyšlená řešení techniky zařízení budov. Zákazníci tím získají kvalitní produkt a služby z jednoho zdroje. Tímto krokem společnosti lépe vyhoví projektantům, instalatérům a stavitelům v potřebě systémových řešení.

„Naše výrobky nepracují jen samy pro sebe, ale vzájemně mezi sebou komunikují. Technika, která i myslí. Tím dosahujeme zcela nového stupně efektivity“ říká Diem Kemper, vedoucí oddělení managementu produktů a marketingu skupiny Hydronic Flow Control.

Není proto překvapením, že inovace firem vyhovují stále se stupňujícím nárokům na energetickou účinnost. Zmíněné firmy spolu tvoří skupinu „Hydronic Flow Control“ a spadají pod nizozemskou průmyslovou společnost Aalberts. Kromě stálých produktů budou mít návštěvníci na veletrhu možnost vidět i úplné novinky.

Společnosti budou sdílet stánek o rozloze 255 m², který bude rozdělen do několika tematických bloků a to – Vytápění, Systémy pro dálkové teplo, Sanitární systémy, Chlazení a Obnovitelné energie.

Prezentovány budou i možnosti napojení na cloudová řešení, díky kterým je možné inteligentní řízení a regulace. Zvýší se tím účinnost objektů, podpoří udržitelnost a úspora energií.

Cílem je vyzdvihnutí synergických účinků a prezentovat se jako dodavatel systému, který nabízí víc než jen pokrokové produkty.

Úplnou novinkou, na kterou se návštěvníci veletrhu mohou těšit, bude LED videostěna, jejímž prostřednictvím bude odborné publikum moci nahlédnout do virtuální kotelny. Animace nastíní souhru komponentů: od zdrojů tepla přes jeho distribuci až po přenos.

Rádi bychom vás pozvali do haly č. 9, na stánek B05, kde se můžete s programem od trojice Flamco, Meibes a Simplex seznámit. Přítomni budou i odborníci připravení odpovědět na vaše otázky.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama