Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová řada tepelných čerpadel typu vzduch/voda s invertorem

Do našeho sortimentu jsme zařadili novou řadu tepelných čerpadel typu vzduch/voda s invertorem. Jedná se o 2 modely třífázových tepelných čerpadel se SCROLL kompresorem s dlouhou životností.

Tato tepelná čerpadla se snadno instalují, a jsou při provozu extrémně tichá. Systém inteligentního odmrazování monitoruje nepřetržitě stav tepelného čerpadla a spustí odmrazování na nezbytně nutnou dobu až v okamžiku, kdy je to opravdu třeba, což přispívá k vysoké účinnosti těchto tepelných čerpadel (topný faktor COP až 5,9).

Tato tepelná čerpadla je vhodné kombinovat s další novinkou – tepelnou centrálou EcoZenith i350, která je určena speciálně pro tepelná čerpadla s invertorem. Je v ní ukryta celá kotelna a jsou tak minimalizovány nároky na prostor uvnitř domu. Instalace této centrály společně s tepelnými čerpadly splní všechny požadavky na vytápění a ohřev vody v domě.

Tepelnou centrálu EcoZenith je možné ovládat pomocí mobilní aplikace CTC Connect+, která je volně ke stažení pro iOS a Android. Pro zapojení tepelných čerpadel s invertorem bez tepelné centrály je nutné použít speciální čerpadlovou skupinu a regulátor. Doporučujeme nové sady CSE IR12, které obsahují obojí.

Tepelné čerpadlo EcoAir 614M (SVT 23194) - Invertorové tepelné čerpadlo vzduch/voda o výkonu 3 - 13 kW s maximální výstupní teplotou 65 °C, vysokým topným faktorem (SCOP 4,9) a velmi nízkou hlučností.
Tepelné čerpadlo EcoAir 614M (SVT 23194) - Invertorové tepelné čerpadlo vzduch/voda o výkonu 3 - 13 kW s maximální výstupní teplotou 65 °C, vysokým topným faktorem (SCOP 4,9) a velmi nízkou hlučností.

REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 
Reklama