Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Další ročník v soutěži TZB má své vítěze

Hodnotné ceny byly rozdány za úspěšné realizace designových radiátorů BITHERM v interiéru. Majitelé a návrháři interiérů mají příležitost se zúčastnit nového ročníku soutěže, který již byl vyhlášený.

Další ročník v soutěži TZB má své vítěze

Ceny ve druhém ročníku soutěže byly předány v březnu t.r. a zároveň byl zahájen další ročník soutěže. Zákazníci, kteří ve svém interiéru instalovali designová otopná tělesa nebo elektrické radiátory BITHERM, se mohli zúčastnit soutěže prostřednictvím zaslané fotografie radiátorů v jejich interiéru. Uzávěrka přihlášek a vyhodnocení doručených soutěžních snímků proběhlo začátkem března t.r. Následně odborná porota vybrala tři nejúspěšnější snímky z realizace. Vítězové získali cenu v podobě zážitkového poukazu nebo si mohli vybrat produkt ze široké nabídky výrobků firmy ELVL.

Děkujeme všem soutěžícím a gratulujeme výhercům. Těšíme se na další zaslané snímky designových radiátorů BITHERM v interiéru ve třetím ročníku soutěže, který byl odstartován v únoru t.r. Snímky je možné zasílat až do 28.2. 2020.

Soutěž s galerií úspěšných snímků - https://elvl.cz/akce/soutez.php
ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama