Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vysoká účinnost a nízká spotřeba - to jsou LS-kamna

Díky speciálně vyvinutému dvoukomorovému spalování vytopíte místnost rychleji, účinněji, ekologičtěji a s finanční úsporou.

LS kamna Nemo - pyrolytická (zplynovací) krbová kamna. Spalování plynů probíhá ve spodní komoře, kde je teplota přes 1000 st C., přirozeným tahem komína bez odtahového ventilátoru.

Skryta v žáruvzdorném ocelovém kabátci, přichází nová generace konstrukčně jedinečných teplovzdušných kamen a kotlů na dřevo. Díky jejich speciálně vyvinutému dvoukomorovému spalování vytopíte místnost rychleji, účinněji, ekologičtěji a s finanční úsporou. Naše kamna a kotle změní Vaše představy o možnostech vytápění.

K vytopení prostorných místností slouží kamna s teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. Kamna jsou určena jak do obytných místností, rekreačních zařízení, tak do pracovních míst, skladů, dílen a průmyslových objektů. Jsou zkonstruovány na jednoduchém, ale výrazně efektivním nápadu, který si jeho vynálezce, spoluzakladatel firmy LS Kamna, pan Luboš Smrčka, nechal patentovat.

Ke kamnům a kotlům lze pořídit dálkové teplovzdušné rozvody, díky nimž vytopíte i vedlejší místnosti. K jednotlivým modelům je dále možné přiobjednat kamenný obklad (horní desku + boku), která Vaše kamna v interiéru vizuálně ukotví.


LS KAMNA s.r.o.
logo LS KAMNA s.r.o.

LS KAMNA ryze česká kamna nové generace - teplovzdušná kamna Vyrábíme a prodáváme konstrukčně jedinečná teplovzdušná a krbová horkovzdušná kamna na dřevo s vestavěným teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. Máme vlastní patentovanou technologii ...

 
 
Reklama